الصفحه الرئيسيه
تسعدنا مشاركاتك شارك معنا
منتدى نوفلكو
الصفحه الرئيسيه
تسعدنا مشاركاتك شارك معنا
منتدى نوفلكو
الصفحه الرئيسيه
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الصفحه الرئيسيه


 
الرئيسيةالرئيسية  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخول  

لمسجلين الجـدد : هل تواجه صعوبة في تفعيل عضويتك سيتم تفعيله تلقائياً ضمن 24 ساعة أو أقل /// فلا تنسى أسم المستخدم و كلمة السر عند التسجيل للدخول للمنتدى
اكبر موسوعه للحروف .. ادخلو ونقو حرفكم على زوقكماكبر موسوعه للحروف .. ادخلو ونقو حرفكم على زوقكماكبر موسوعه للحروف .. ادخلو ونقو حرفكم على زوقكماكبر موسوعه للحروف .. ادخلو ونقو حرفكم على زوقكماكبر موسوعه للحروف .. ادخلو ونقو حرفكم على زوقكماكبر موسوعه للحروف .. ادخلو ونقو حرفكم على زوقكماكبر موسوعه للحروف .. ادخلو ونقو حرفكم على زوقكم

 

 عمل الممبار او الفوراغ او الامعااااء بالصور

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
نوفلكو
المدير العام
المدير العام
نوفلكو


عدد الرسائل : 1421
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 28/08/2008

عمل الممبار او الفوراغ او الامعااااء بالصور Empty
مُساهمةموضوع: عمل الممبار او الفوراغ او الامعااااء بالصور   عمل الممبار او الفوراغ او الامعااااء بالصور Emptyالخميس فبراير 19, 2009 12:27 am


بعد الغسيل والكحت والنقع فى الملح والخل


الحشوه تختلف من شخص لاخر انا احب لما تكون الممبار ضانى ان يدخل فى الحشو لحمه مفرووووومه وقليل من الطماطم المقطعه مكعبات
انما فى الممبار البقرى
خليط من الطماطم المسبكه او صلصه
بصل مقطع
شبت+بقدونس+كسبره+فلفل اخضر
ارز مصرى غير منقوع
طماطم مقطعه مكعبات صغيره
زيت
شطه+ملح+فلفل+اى توافل تفضليها على خلطه المحشى

(((كيلو نصف ممبار معها حوالى 3 كيلو ارز))

عمل الممبار او الفوراغ او الامعااااء بالصور 88043a80e8c3a1149f0c60d9d669f4ca


نخلط كل المكونات مع بعضها ونبتدى فى حشو الممبار بعد تقطيعه الى الطول المناااسب
انا مش بربط الممبار لانه اول ما بينزل فى الماء بيقفل من الاطرااااف

عمل الممبار او الفوراغ او الامعااااء بالصور Dda54ff3ecb06a061c141a316e59d5ac

طبعا ده جزء من الممبار


نضعه فى الماء المغلى مع اضافه الملح

عمل الممبار او الفوراغ او الامعااااء بالصور 69f7870be1253e710588cf9c08eab2bf

نتركه حتى ينضج تقريبا ساعه الا ربع
نطلع الممبار من الحله ونحطه فى مصفى حتى ينشف تماماا من الماااااااااااء
مهمه الخطوه دى علشان التحمير

عمل الممبار او الفوراغ او الامعااااء بالصور 8715644e474b34725324ef0c95087730

نحمر الممبار فى زيت ساخن من كل الجوااااااااانب حتى يكتسب اللون الذهبى
ونطلعه على ورق مطبخ حتى يمتص الزيت الزااائد
وده شكله النهائى

عمل الممبار او الفوراغ او الامعااااء بالصور Bff9db097d41f42075478f7f75272a4b

وده من الدااااخل احمر وفى نفس الوقت طرى من الطماطم المقطعه والبصل


عمل الممبار او الفوراغ او الامعااااء بالصور 9dffc88b1b2c0ea652dd2fab4d2bbd94 بالهنا وشفا ( انا عاوزه ردود علي الكله ده )
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
تونى

تونى


عدد الرسائل : 255
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 26/11/2008

عمل الممبار او الفوراغ او الامعااااء بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: عمل الممبار او الفوراغ او الامعااااء بالصور   عمل الممبار او الفوراغ او الامعااااء بالصور Emptyالخميس ديسمبر 10, 2009 9:41 pm

يقلبك يراجل ايه ده بيتاكل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
عمل الممبار او الفوراغ او الامعااااء بالصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الصفحه الرئيسيه :: منتدى الطبخ والحلويات :: منتدى المطبخ وفن الاكل-
انتقل الى: